تصادف اتوبوس در مکزیک دست کم ۳۲ کشته بر جای گذاشت جزئیات قرارداد تسلیحاتی ۷.۴ میلیارد دلاری آمریکا با اسرائیل تظاهرات در تل آویو برای تکمیل تبادل اسیران عراقچی و فیدان وضعیت فلسطین را بررسی کردند نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس: طوفان الاقصی ناقوس نابودی رژیم صهیونیستی را به صدا در آورد معاریو: حماس همچنان حاکم غزه است انفجار‌های مهیب در حومه دمشق در پی تجاوز اسرائیل طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس 

چین: آمریکا به جنگ اعتیاد دارد

وزارت دفاع چین، پنتاگون را به دروغ‌پردازی و تحریف واقعیت به منظور فریب افکار عمومی با تعابیر غلط درباره پیشرفت‌های نظامی و امنیتی چین متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 22
کد خبر: ۲۶۶۳۳۲

 به گزارش راهبرد معاصر. وزارت دفاع چین با اشاره به گزارش‌ سالانه پنتاگون درباره پیشرفت‌های نظامی و امنیتی پکن، این نهاد را به دروغ‌پردازی و فریب افکار عمومی درباره چین متهم کرد.

 

ژانگ ژیائوگانگ، سخنگوی وزارت دفاع چین گفت در گزارش وزارت دفاع آمریکا که هفته گذشته منتشر شد، سیاست‌های دفاعی چین سوءتعبیر شده، درباره ظرفیت نظامی آن گمانه‌زنی صورت گرفته، در امور داخلی کشور مداخله شده و با «دروغ‌سازی مذبوحانه علیه پکن، به اصطلاح تهدید ناشی از چین بزرگ‌نمایی شده است.»

 

ژانگ گفت: آمریکای معتاد به جنگ، به بزرگ‌ترین نابودگر نظم بین‌المللی و بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت جهان بدل شده است. پکن محتوای این گزارش ۱۸۲ صفحه‌ای را قویا محکوم کرده و به شدت با آن مخالف است.»

 

وی افزود: آمریکا تنها به‌دنبال بهانه‌تراشی برای توسعه ظرفیت نظامی خود است. چین همچنان به حرکت در مسیر توسعه صلح و سیاست دفاع ملی پایبند مانده و در عین حال مسئولیت‌های بین‌المللی خود را به عنوان یک قدرت بزرگ، محقق خواهد کرد.

 

به گفته وی، آمریکا از قدرت نظامی خود برای حفظ هژمونی یکجانبه‌اش استفاده کرده و دائما به اعمال فشار شدید به منظور تبلیغ و ترویج اجباری «تغییر رژیم» و تحریک «انقلاب رنگی» در کشورها متوسل می‌شود.

 

سخنگوی وزارت دفاع چین در ادامه نیز به نمونه‌های جنگ‌ها و فعالیت نظامی غیرقانونی آمریکا در عراق، افغانستان و سوریه که به صدمات شدید علیه غیرنظامیان و فجایع سهمگین بشری منجر شده است، اشاره کرد.

 

وی همچنین به مسئله تایوان پرداخت و هشدار داد که تلاش برای جداسازی این جزیره از سرزمین مادری به هیچ عنوان تحمل نخواهد شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار